• Makaron spaghetti pełnoziarnisty 500g BIO

Symbol: 3124

Ciasto na makaron wyrabiane z pszenicy durum i wody według tradycyjnej receptury, dzięki niskiej temperaturze suszenia, makaron zachowuje niezbędne witaminy i aromat, a lekko porowata powierzchnia makaronu po ugotowaniu pozwala na pyszne połączenie z pesto lub sosami pomidorowymi.

12.16
szt. Do przechowalni
Zamów w ciągu
a paczkę wyślemy dziś
Wysyłka w ciągu natychmiast
Cena przesyłki 16.8
Odbiór osobisty 0
Paczkomat Inpost 16.8
Kurier 19
Kurier (Pobranie) 23
Dostępność Duża dostępność
Zostaw telefon

Ciasto na makaron wyrabiane z pszenicy durum razowej i wody według tradycyjnej receptury, dzięki niskiej temperaturze suszenia, makaron zachowuje niezbędne witaminy i aromat, a lekko porowata powierzchnia makaronu po ugotowaniu pozwala na pyszne połączenie z pesto lub sosami pomidorowymi.


Makaron pełnoziarnisty jest wyprodukowany wyłącznie z pełnoziarnistej pszenicy durum z włoskich upraw ekologicznych.


Nie zawiera jaj.




























Dożdże: nie zawiera
Gluten: zawiera
Laktoza:  nie zawiera 
Niesłodzone: tak

Weganie: tak


Skład:pszenica durum razowa*, woda, zawiera GLUTEN



*składniki pochodzenia organicznego 


Przechowywanie: Przechowywać w chłodnymi ciemnym miejscu


 


Średnia wartość odżywcza w 100g









































Wartość energetyczna [kj/100g]



1453 kJ



Wartość energetyczna [kcal/100g]



344 kcal



Tłuszcze [g/100g]



2g



Kwasy tłuszczowe nasycone [g/100g]



0.4g



Białko [g/100g]



12g



Węglowodany [g/100g]



65g



w tym cukier [g/100g]



3g



Sól [g/100g]



0g



Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie