-
Koszyk jest pusty
-
x
-
Makaron fusilli 500g BIO
Ciasto na makaron wyrabiane z pszenicy durum i wody według tradycyjnej receptury, dzięki niskiej temperaturze suszenia, makaron zachowuje niezbędne witaminy i aromat, a lekko porowata powierzchnia makaronu po ugotowaniu pozwala na pyszne połączenie z pesto lub sosami pomidorowymi.
| Wysyłka w ciągu | 24 godziny |
| Cena przesyłki | 15 |
| Dostępność |
Mało
|
| Kod kreskowy | |
| EAN | 8053323644217 |
| Zostaw telefon |
Ciasto na makaron wyrabiane z pszenicy durum i wody według tradycyjnej receptury, dzięki niskiej temperaturze suszenia, makaron zachowuje niezbędne witaminy i aromat, a lekko porowata powierzchnia makaronu po ugotowaniu pozwala na pyszne połączenie z pesto lub sosami pomidorowymi.
Nie zawiera jaj.
| Drożdże: | nie zawiera |
| Gluten: | zawiera |
| Laktoza: | nie zawiera |
| Niesłodzone: | tak |
| Weganie: | tak |
Skład:pszenica durum*, woda, zawiera GLUTEN
*składniki pochodzenia organicznego
Przechowywanie: Przechowywać w chłodnymi ciemnym miejscu
Średnia wartość odżywcza w 100g
|
Wartość energetyczna [kj/100g] |
1485 kJ |
|
Wartość energetyczna [kcal/100g] |
350 kcal |
|
Tłuszcze [g/100g] |
1.3g |
|
Kwasy tłuszczowe nasycone [g/100g] |
0.3g |
|
Białko [g/100g] |
12g |
|
Węglowodany [g/100g] |
71g |
|
w tym cukier [g/100g] |
2.5g |
|
Sól [g/100g] |
0g |