• Pikantna pasta z papryczek chili 130g BIO

Symbol: 6761

Pikantna pasta z papryczek chili i czerwonej papryki z warzyw rosnących w naszym gospodarstwie w Toskanii.

19.74
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 16.8
Odbiór osobisty 0
Paczkomat Inpost 16.8
Kurier 19
Kurier (Pobranie) 23
Dostępność Mało
Zostaw telefon

Wskazówka: aby przedłużyć okres przydatności do spożycia po otwarciu produktu, należy dodać łyżkę oliwy na górną warstwe w sloiku.


Drożdże: nie zawiera
Gluten: nie zawiera
Laktoza:  nie zawiera 
Niesłodzone: tak
Weganie: tak

Skład: papryka chili 46%*, papryka* 32%, oliwa z oliwek extra virgin*, ocet winny*, sól morska  

*składniki pochodzenia organicznego 

Produkt posiada również certyfikat Naturland Datei:Naturland Logo.svg

Przechowywanie: Przechowywać w chłodnymi ciemnym miejscu


Średnia wartość odżywcza w 100g

Wartość energetyczna [kj/100g]

704 kJ

Wartość energetyczna [kcal/100g]

168 kcal

Tłuszcze [g/100g]

15g

Kwasy tłuszczowe nasycone [g/100g]

2g

Białko [g/100g]

1.2g

Węglowodany [g/100g]

6.2g

w tym cukier [g/100g]

3.9g

Sól [g/100g]

2.7g

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie