• Makaron fusilli pełnoziarnisty 500g BIO

Symbol: 3186

Ciasto na makaron wyrabiane z pszenicy durum i wody według tradycyjnej receptury, dzięki niskiej temperaturze suszenia, makaron zachowuje niezbędne witaminy i aromat, a lekko porowata powierzchnia makaronu po ugotowaniu pozwala na pyszne połączenie z pesto lub sosami pomidorowymi.

7.98
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 24h
Cena przesyłki 16.8
Odbiór osobisty 0
Paczkomat Inpost 16.8
Kurier 19
Kurier (Pobranie) 23
Dostępność Mało
Zostaw telefon

Ciasto na makaron wyrabiane z pszenicy durum razowej i wody według tradycyjnej receptury, dzięki niskiej temperaturze suszenia, makaron zachowuje niezbędne witaminy i aromat, a lekko porowata powierzchnia makaronu po ugotowaniu pozwala na pyszne połączenie z pesto lub sosami pomidorowymi.


Nie zawiera jaj.




























Drożdże: nie zawiera
Gluten: zawiera
Laktoza:  nie zawiera 
Niesłodzone: tak

Weganie: tak





















Skład:pszenica durum razowa*, woda, zawiera GLUTEN

*składniki pochodzenia organicznego 


Przechowywanie: Przechowywać w chłodnymi ciemnym miejscu




Średnia wartość odżywcza w 100g






































Wartość energetyczna [kj/100g]



1450 kJ



Wartość energetyczna [kcal/100g]



343 kcal



Tłuszcze [g/100g]



2.1g



Kwasy tłuszczowe nasycone [g/100g]



0.5g



Białko [g/100g]



12g



Węglowodany [g/100g]



64.7g



w tym cukier [g/100g]



3.8g



Sól [g/100g]



0.006g



 


Lista alergenów:


 


 







Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie