
-
Makaron farfalle 500g BIO


Ciasto na makaron wyrabiane z pszenicy durum i wody według tradycyjnej receptury, dzięki niskiej temperaturze suszenia, makaron zachowuje niezbędne witaminy i aromat, a lekko porowata powierzchnia makaronu po ugotowaniu pozwala na pyszne połączenie z pesto lub sosami pomidorowymi.
Wysyłka w ciągu | 24h |
Cena przesyłki | 19 |
Dostępność | Duża dostępność |
Zostaw telefon |
Ciasto na makaron wyrabiane z pszenicy durum i wody według tradycyjnej receptury, dzięki niskiej temperaturze suszenia, makaron zachowuje niezbędne witaminy i aromat, a lekko porowata powierzchnia makaronu po ugotowaniu pozwala na pyszne połączenie z pesto lub sosami pomidorowymi.
Nie zawiera jaj.
Drożdże: | nie zawiera |
Gluten: | zawiera |
Laktoza: | nie zawiera |
Niesłodzone: | tak |
Weganie: | tak |
Skład:pszenica durum*, woda, zawiera GLUTEN
*składniki pochodzenia organicznego
Przechowywanie: Przechowywać w chłodnymi ciemnym miejscu
Średnia wartość odżywcza w 100g
Wartość energetyczna [kj/100g] |
1489 kJ |
Wartość energetyczna [kcal/100g] |
351 kcal |
Tłuszcze [g/100g] |
1.5g |
Kwasy tłuszczowe nasycone [g/100g] |
0.4g |
Białko [g/100g] |
11g |
Węglowodany [g/100g] |
72g |
w tym cukier [g/100g] |
4.3g |
Sól [g/100g] |
0.003g |